Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
10 Propostes Gir Social

dimarts 23 de abril de 2019

1 de Maig, CCOO exigeix millors salaris i millor ocupació

En roda de premsa conjunta amb els altres sindicats, José Luis García, Secretari General de CCOO de les Illes Balears ha manifestat que l'1 de Maig d'enguany estarà marcat per l'exigència de recuperació econòmica i de drets a tots els partits polítics i, també, a les patronals.

José Luis Garcías

José Luis Garcías

En roda de premsa conjunta amb els altres sindicats, José Luis García, Secretari General de CCOO de les Illes Balears ha manifestat que l'1 de Maig d'enguany estarà marcat per l'exigència de recuperació econòmica i de drets a tots els partits polítics i, també, a les patronals.

En aquest sentit, José Luis García ha reiterat que la recuperació no està arribant a tot el conjunt de la classe treballadora i això té el perill de deixar a la cuneta a sectors amples de la gent més desafavorida.

Aquesta recuperació passa per la millora dels salaris i de l'ocupació.
En clara referència als partits polítics, José Luis García ha exigit uns serveis públics de qualitat, més qualitat democràtica, millors pensions, una política fiscal redistributiva de la riquesa i, en concret per les Illes Balears, un millor finançament.

No s'ha deixat de banda l'exigència ineludible d'igualtat entre homes i dones, per acabar dient que la precarietat no pot quedar instal·lada a si de la nostra societat.

Ha finalitzat la seva intervenció animant a tots i a totes a participar en les mobilitzacions de dia 1 de Maig.

1 de Maig, CCOO exigeix millors salaris i millor ocupació

dimarts 23 de abril de 2019

Àrees temàtiques relacionades

Informació - Notícies
Coneix CCOO - Unió Insular de Menorca - Actualitat
Coneix CCOO - Unió Insular d'Eivissa i Formentera - Actualitat
Coneix CCOO - Unió Insular de Mallorca