Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
Es el momento EESS 2018

dimarts 18 de setembre de 2018

CCOO valora en positiu el discurs de la Presidenta Armengol

En paraules d'Eva Cerdeiriña, "la presenta Armengol ha fet un discurs realista y assossegat en el que ha posat en valor el diàleg social que s'ha mantingut a llarg de tota la legislatura amb els sindicats".

Parlament d eles Illes Balears

Parlament d eles Illes Balears

Un cop escoltat, en el dia d"avui, el discurs de la Presidenta Armengol al debat de l’Estat de la nostra comunitat, la Secretaria d’Acció Sindical i Polítiques socials de CCOO de les Illes Balears, Eva Cerdeiriña, valora de manera positiva el discurs de la presidenta.

En paraules de Cerdeiriña , "la presenta Armengol ha fet un discurs realista y assossegat  en el que ha posat en valor el diàleg social que s" ha mantingut a llarg de tota la legislatura amb els sindicats".

El discurs, com no podia esser d’altra manera, ha estat un repàs de les iniciatives legislatives impulsades pel govern,  tals com la llei de canvi climàtic, família, indústria, ocupació i altres; iniciatives que, bona part d’elles, han estat fruit del diàleg entre els agents socials i econòmics.

Menció especial ha estat  el reforçament de les  polítiques socials, en especial educació, sanitat y serveis socials que havien patit importants retallades en la legislatura passada.

Per CCOO, és destacable  l’anunci d’augmentar fins els 1000 milions el pressupost per educació,  ja que, aquest, ha estat un objectiu prioritari pel sindicat.

Igualment, CCOO confia veurem complit l’anunci d’una propera  aprovació del REB .

A més Cerdeiriña ha  remarcat en positiu dues impotents iniciatives com son l’entrada en vigor de manera immediata  del "Pla de retornament del joves" i  l’eliminació del copagament farmacèutic pels pensionistes.

Des de CCOO,  és valora, així mateix,  positivament  la determinació en seguir avançant en la igualtat entre homes i dones a tots els àmbits socials.

Per finalitzar, CCOO  estarà l’espera de veure com es concretes projectes  en matèria de sostenibilitat, mobilitat i habitatge.

CCOO valora en positiu el discurs de la Presidenta Armengol

dimarts 18 de setembre de 2018

Àrees temàtiques relacionades

Informació - Notícies