Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
Afiliate a CCOO Zona de afiliados Es el momento

dijous 19 de abril de 2018

Treball segur "la teva salut, és el teu dret"

  • Jornada Informativa en el Dia Internacional de la Seguretat i la Salut Laboral.

Cartel de l'acte

Cartel de l'acte

CCOO i UGT celebrarem el divendres que ve, 27 d'abril, una jornada sobre sinistralitat laboral, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball la jornada començarà a la 11.00 hores en el saló d'actes d'UGT en  el carrer Font i Monteros 8,  de Palma.
 
El lema de la jornada serà "Treball segur: la teva salut, és el teu dret", i es posarà l'accent que la crisi, les reformes laborals i el desmantellament de la negociació col·lectiva que han provocat precarietat, la qual cosa perjudica la salut dels treballadors.
 
Des de l'aplicació de la reforma laboral, en 2013, s'ha incrementat la sinistralitat laboral. Durant aquests cinc anys han mort a Espanya 3.014 treballadors i treballadores en accidents laborals, i la incidència dels accidents en jornada ha augmentat un 16%. A Balears han mort 43 persones en accidents laborals, i l'índex de sinistralitat ha augmentat un 22%.
 
Per revertir aquesta situació és necessari no solament que es deroguin les reforma laborals, sinó també un augment significatiu de la inversió en prevenció per part de les empreses.

Treball segur "la teva salut, és el teu dret"

dijous 19 de abril de 2018

Documents relacionats

Manifest Dia Internacional de la Seguretat i la Salut Laboral en català
Manifiesto Dia Internacional de la Seguridad y la Salud Laboral en castellano

Àrees temàtiques relacionades

Informació - Notícies