Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
10 Propostes Gir Social

dilluns 27 de maig de 2019

CCOO es mostra satisfeta per la possibilitat de reeditar un govern d"esquerra i progressista a les Illes Balears

D’una primera lectura dels resultats de les eleccions autonòmiques, als consells i als ajuntaments de la nostra Comunitat, CCOO de les Illes Balears mostra la seva satisfacció per la possibilitat de formació d’un govern progressista.

CCOO, com bé manifestà en campanya, apostava per que del  resultat de les eleccions del 26 de maig es conformin governs, en els diferents nivells institucionals, que donin continuïtat  i aprofundeixin  en les polítiques engegades des del diàleg i la concertació amb els agents socials i econòmics; i que a l’hora pogués fer front a l’entrada de la dreta radical.

Malgrat tot, CCOO de les Illes Balears serà molt exigent amb la consolidació de les polítiques laborals, socials, d’igualtat i mediambientals  que han d’anar enfocades a aconseguir un futur inclusiu i sostenible per les Illes que acabin amb l’estacionalitat i apostin amb fermesa per  la qualificació dels treballadors i de les treballadores.

D’igual manera, CCOO valora que, un cop acabats els processos electorals,  ja no hi ha excuses per revertir de manera immediata els aspectes més lesiu de la reforma laboral que tan de mal a fet a la classe treballadora; per enfrontar qualsevol reforma més ample de la legislació laboral. Per la qual cosa, CCOO demanarà als nou govern de les Illes Balears, que es configuri a les properes setmanes, que faci ressò d’aquest  proposta al govern de l’Estat Espanyol.

En resum, al temps que valorem de forma positiva la continuïtat que es puguin donar de les polítiques de progrés social, des del sindicat serem molt exigents  amb el fet que aquestes polítiques serveixin per a una millora efectiva de  les condicions de vida dels treballadors i de les treballadores.

CCOO es mostra satisfeta per la possibilitat de reeditar un govern d"esquerra i progressista a les Illes Balears

dilluns 27 de maig de 2019