Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
Afiliate a CCOO Zona de afiliados Es el momento

dijous 6 de abril de 2017

José Luis García únic candidat a Secretari General a l'11 Congrés de CCOO de les Illes Balears.

Al tancament del termini de presentació de candidatures a la Secretaria General, només s'ha presentat la de José Luis García.

José Luis García, candidat a la reelecció.

José Luis García, candidat a la reelecció.

Avui ha donat inici l’11 Congrés de la Confederació Sindical de Comissions Obreres de les Illes Balears. L’11 Congrés es celebra a l’Auditori del Casal de Peguera al municipi de Calvià.
 
L’obertura del l’11 Congrés ha comptat la salutacions del Sr. Andreu Serra, en nom del Batlle de l’Ajuntament de Calvià i d’Alejandro Texias, Secretari General de l’UGT. Pel Govern de les Illes Balears han intervingut el Sr. Iago Negueruela Conseller de Treball, Comerç i Indústria i el Sr. Gabriel BarcelóVicepresident i Conseller d’Innovació, Recerca i Turisme. Ha tancat les intervencions Fernando Lezcano, Secretari d’Organització i Comunicació de la Confederació Estatal de CCOO.
 
L’11 Congrés comptarà amb la participació de 109 delegats i delegades en representació de totes les Federacions i Territoris que conformen les Comissions Obreres de les Illes Balears.
 
José Luis García, Secretari General, ha exposat, el matí,  el seu informegeneral. A la tarda els representants de les delegacions de les Federacions i Territoris donen  comptede les seves conclusions a l’informe del Secretari General.
 
Demà divendres, es reprendrà votaran les resolucions que es puguin presentar, la ponència i el resum de l’informe General. El mateix divendres es votarà les candidatures de la Comissió de Garanties, la delegació al Congrés Estatal, la Comissió Executiva i la Secretaria General.
 
Al tancament del termini de presentació de candidatures a la Secretaria General, s’ha presentat únicament la de José Luis García, qui ha ostentat fins avui aquest càrrec, optant ara a la reelecció.
 
La cloenda del Congrés està prevista a les 13,00 h amb la proclamació dels resultats de les votacions i les intervencions de la Presidenta del Govern de les Illes Balears, la Secretària d’Internacional i Cooperació de la Confederació Estatal de CCOO, Cristina Faciaben i la del Secretari General Electe.
 
A l’acabament del Congrés, al voltant de les 14,00 h, el nou Secretari General atendrà als mitjans de comunicació.

José Luis García únic candidat a Secretari General a l'11 Congrés de CCOO de les Illes Balears.

dijous 6 de abril de 2017

Àrees temàtiques relacionades

Coneix CCOO - Unió Insular de Menorca - Actualitat
Coneix CCOO - Unió Insular d'Eivissa i Formentera - Actualitat

 • Salut laboral
 • Campanya Balears sense precarietat
 • banner assessoria jurídica
 • campanya llar
 • Enlace a la web Confederal
 • seguro de accidentes para protegerte durante tu actividad sindical.
 • Assessoria online
 • Serveis a l'afiliat
 • bàner lateral eess
 • Campanya SOIB
 • campanya afiliació
 • "Gaceta Sindical" , publicació Confederación CCOO