Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
Campanya Balears sense precarietat
Imatge del minut de silenci

Un minut en record de les victimes

18.08.2017.

Les treballadores i els treballadors de CCOO de les Illes Balears han fet un minut de silenci a les portes del sindicat a Palma en record de les víctimes i contra el fanatisme assassí.

Comunicado confederal conjunto de CCOO y UGT ante el atentado de Barcelona

17.08.2017.

Se hace un llamamiento a todos y a todas las trabajadoras para que mañana, viernes 18 de agosto, a las 12:00 hrs, se concentren a las puertas de sus centros de trabajo y muestren con un minuto de silencio su solidaridad con las víctimas y su compromiso con la paz, la justicia, la tolerancia y la democracia, señas de identidad de la clase trabajadora.

Jose Luis García

Turismofobia ¿la nueva enfermedad de la economía balear?

16.08.2017.

Article de José Luis García, publicat el 14 d'Agost a Diari de Mallorca

Duelo por otra muerte en el trabajo

02.08.2017.

El hecho aconteció ayer en el CEIP de Can Misses en Ibiza

Francesc Mellado, Secretari de Comunicació

Les dades de l'EPA mostren, un cop més, que el sector turístic no basta per arribar a la plena ocupació

27.07.2017.

Per CCOO de les Illes Balears, minvar l’atur a quotes anteriors a la crisi, implica escometre la doble diversificació i augmentar els salaris, no sols per justícia social, si no també per eficiència econòmica.

Imatge Concentració

L'Aeroport ha clamat contra la precarietat

14.07.2017.

José Luis García, Secretari General de CCOO de les Illes Balears, ha reclamat a l’Assemblea convocada avui pel sindicat donar visibilitat a la xacra que suposa la precarietat i lluitar de ferm en contra seva, reiterant que la precarietat no és una condició, ni una categoria laboral, si no un fet que és deu revertir i que CCOO treballarà de valent per fer-ho.

José Luis García, Secretari General de CCOO Illes Balears

CCOO reclama empresaris valents

04.07.2017.

CCOO reclama empresaris valents que arribin a acords amb els sindicats més representatius per establir un pla estratègic, que aprofitant la bona conjuntura que actualment gaudim, ajudi a consolidar una millora qualitativa del model turístic, donant un segell d"excel·lència al nostre mercat.

Silvia Montejano, Secretaria General de la Federación de Servicios de CCOO de les Illes Balears

LA LUCHA DE LAS CAMARERAS DE PISOS

17.08.2017.

Artículo de Silvia Montejano, Secretaria General de la Federación de Servicios de CCOO de les Illes Balears, publicado hoy en el periódico Ultima Hora.

Només diversificant la nostra economia aconseguirem reduir l’atur a xifres anteriors a la crisi

02.08.2017.

Per José Luis García, és més necessari que mai enfortir una estratègia compartida entre sindicats, empresaris i administracions que aposti per la diversificació, ja que és l"única manera d’accedir a quotes properes a la plena ocupació.

Movilización de los trabajadores de hostelería en el aeropuerto de Palma

15.07.2017.

Enmarcada en una movilización a nivel estatal, el viernes día 14 ha tenido lugar una concentración convocada por la Federación de Servicios de CCOO de les Illes Balears en el aeropuerto de Palma contra la división de los bares y restaurantes.

La empresa Finca Es Fangar SAU despide a dos trabajadores por presentarse como candidatos por CCOO a las elecciones sindicales

09.07.2017.

CCOO denunciará la situación en la que se encuentran los trabajadores y las trabajadoras de esta empresa y emprenderá todas las acciones legales necesarias para que acaben las presiones y la precariedad que están sufriendo.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: