Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
40 anys lluitant amb tuu
Imagen de los compañeros de CCOO Illes Balears

Yo también soy Ronin47

04.12.2017.

Desde CCOO de les Illes Balears nos unimos a la campaña #YosoyRonin47 en apoyo al compañero que denunció el chat xenofobo y racista de la Policía Municipal del Ayuntamiento de Madrid

Dia 24 de novembre concentració per delegats i delegades per reclamar la negociació sobre salaris i ocupació pública

  • CCOO i UGT reclamen al Govern reprendre la negociació sobre salaris i ocupació pública
22.11.2017.

La Federació d'empleades i empleats dels Serveis Públics (FeSP) d'UGT i l'Àrea Pública de CCOO han acordat iniciar una campanya conjunta de mobilitzacions sota el lema "Ara: salaris, ocupació pública i drets", presentada en roda de premsa el 14 de novembre a Madrid. El calendari d'accions començarà el divendres, dia 24 de novembre, amb concentracions de delegades i delegats sindicals en totes les capitals de província i continuarà el 14 de desembre amb una concentració a Madrid, sense descartar altres accions de caràcter sectorial.

Imatge de la reunió

CCOO valora en positiu el Pla d'autoocupació i foment de l'emprenedoria

15.11.2017.

Amb la participació de tots els agents socials i econòmics de les Illes Balears, s'ha aprovat, avui matí, el Pla d'Autoocupació i foment de l'emprenedoria del Govern de les Illes Balears.

.

40 anys de CCOO a les Illes Balears

27.10.2017.

Amb la presencia d"Unai Sordo, Secretari General de CCOO d"Espanya i la Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, el celebrà l’acte de 40 aniversari de CCOO a les Illes Balears.

AENA condenada por contratar en fraude de ley

23.10.2017.

AENA S.A. ha perdido todos los juicios interpuestos por la sección sindical de CCOO Grupo AENA de Menorca, sumando en un año, cinco sentencias en primera instancia y dos en el TSJ.

Trabajadores de la empresa CESPA

CCOO y la empresa Cespa llegan al acuerdo y se evita la huelga

14.10.2017.

En el día de hoy, ha sido ratificado por la asamblea de trabajadores de la empresa CESPA. el acuerdo negociado con los representantes de CCOO en la misma, el Secretario General de la Federación de Construción y Servcios de CCOO de les Illes Balears, Miquel Pardo y la representación empresarial.

Yolanda Calvo, Secretària d'Ocupació i Formació.

Una vegada més la temporada turística condiciona les dades d'atur i d'afiliació a la seguretat social

04.12.2017.

El fet que en el mes de novembre s'hagi produït aquest augment en el nombre de persones inscrites en les llistes d'atur (+12.588) ens indica que la temporada es va allargant cada vegada una mica més.

CCOO valora en positiu el Pla de lluita contra la precarietat en el treball Illes Balears 2017

20.11.2017.

Les dades publicades avui i obtingudes al Pla de lluita contra la precarietat en el treball a l’estiu de 2017 confirmen la necessitat de continuar amb la lluita per perseguir i combatre la precarietat laboral. Per CCOO aquesta campanya ha de ser vigent fins que el nostre mercat de treball es vagi regulant cap a una ocupació de qualitat que pel moment no es dona.

Manifest

25 Noviembre 2017 DÍA INTERNACIONAL PARA LA ELIMINACIÓN DE LA VIOLENCIA CONTRA LAS MUJERES

15.11.2017.

CCOO y UGT, con motivo de la conmemoración del 25 de noviembre, Día Internacional para la eliminación de la Violencia contra las mujeres, manifestamos nuestra más rotunda condena y repulsa a la violencia que se ejerce sobre las mujeres en todos los ámbitos y a todos los niveles

Jornades

Jornada sobre la "Formació al llarg de la vida" 17 i 18 de novembre a CCOO de Palma

  • A CCOO la formació que ens ocupa és la que volem que es promogui i la que ens preocupa és la que treballem per millorar.
  • La Jornada és gratuïta i homologada per la Conselleria. Hi ha places fins a ocupar foro
10.11.2017.

El divendres 17 de 16 a 20h posarem sobre la taula la perspectiva docent i el dissabte 18 de 10 a 14h la dels alumnes i les empreses que hi participen.

Yolanda Calvo, Secretària de'Ocupació i Formació

Amb la finalització de la temporada tornam a tenir elevades taxes d"atur

03.11.2017.

Per CCOO hem de cercar nous jaciments de feina que ens permetin diversificar el nostre model productiu i que el major nombre de treballadors i treballadores tingui feina durant tot l’any.

Malgrat la magnífica temporada turística que hem viscut, no ens podem permetre 59.700 persones aturades.

26.10.2017.

Des de CCOO volem un mercat de feina diversificat i desestacionalitzat que permeti que els treballadors i les treballadores facin feina tot l’any i a jornada sencera, per allunyar la precarització que ens envolta.

Muévete contra la pobreza

MUÉVETE CONTRA LA DESIGUALDAD OBSCENA

16.10.2017.

17 de octubre Día Internacional para la Erradicación de la Pobreza

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: