Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
40 anys lluitant amb tuu
Imagen de los compañeros de CCOO Illes Balears

Yo también soy Ronin47

04.12.2017.

Desde CCOO de les Illes Balears nos unimos a la campaña #YosoyRonin47 en apoyo al compañero que denunció el chat xenofobo y racista de la Policía Municipal del Ayuntamiento de Madrid

CCOO valora en positiu el Pla de lluita contra la precarietat en el treball Illes Balears 2017

20.11.2017.

Les dades publicades avui i obtingudes al Pla de lluita contra la precarietat en el treball a l’estiu de 2017 confirmen la necessitat de continuar amb la lluita per perseguir i combatre la precarietat laboral. Per CCOO aquesta campanya ha de ser vigent fins que el nostre mercat de treball es vagi regulant cap a una ocupació de qualitat que pel moment no es dona.

Yolanda Calvo, Secretària de'Ocupació i Formació

Amb la finalització de la temporada tornam a tenir elevades taxes d"atur

03.11.2017.

Per CCOO hem de cercar nous jaciments de feina que ens permetin diversificar el nostre model productiu i que el major nombre de treballadors i treballadores tingui feina durant tot l’any.

Bruno Estrada

Es hora de empezar a pensar en un moderno modelo de relaciones laborales que fortalezca el papel de los sindicatos

06.10.2017.

Artículo de Bruno Estrada, economista y adjunto a la Secretaría General de CCOO sobre la reciente firma del convenio de hostelería.

Imagen de la asamblea

CCOO reivindicará trabajo de calidad, más estable y mejor remunerado en la negociación del próximo convenio de hostelería en Baleares

20.09.2017.

CCOO continúa con su ronda de asambleas con los representantes legales y con el conjunto de trabajadores y trabajadoras del Sector de Hostelería.

Comunicado confederal conjunto de CCOO y UGT ante el atentado de Barcelona

17.08.2017.

Se hace un llamamiento a todos y a todas las trabajadoras para que mañana, viernes 18 de agosto, a las 12:00 hrs, se concentren a las puertas de sus centros de trabajo y muestren con un minuto de silencio su solidaridad con las víctimas y su compromiso con la paz, la justicia, la tolerancia y la democracia, señas de identidad de la clase trabajadora.

Només diversificant la nostra economia aconseguirem reduir l’atur a xifres anteriors a la crisi

02.08.2017.

Per José Luis García, és més necessari que mai enfortir una estratègia compartida entre sindicats, empresaris i administracions que aposti per la diversificació, ja que és l"única manera d’accedir a quotes properes a la plena ocupació.

Yolanda Calvo, Secretària d'Ocupació i Formació.

Una vegada més la temporada turística condiciona les dades d'atur i d'afiliació a la seguretat social

04.12.2017.

El fet que en el mes de novembre s'hagi produït aquest augment en el nombre de persones inscrites en les llistes d'atur (+12.588) ens indica que la temporada es va allargant cada vegada una mica més.

Manifest

25 Noviembre 2017 DÍA INTERNACIONAL PARA LA ELIMINACIÓN DE LA VIOLENCIA CONTRA LAS MUJERES

15.11.2017.

CCOO y UGT, con motivo de la conmemoración del 25 de noviembre, Día Internacional para la eliminación de la Violencia contra las mujeres, manifestamos nuestra más rotunda condena y repulsa a la violencia que se ejerce sobre las mujeres en todos los ámbitos y a todos los niveles

Malgrat la magnífica temporada turística que hem viscut, no ens podem permetre 59.700 persones aturades.

26.10.2017.

Des de CCOO volem un mercat de feina diversificat i desestacionalitzat que permeti que els treballadors i les treballadores facin feina tot l’any i a jornada sencera, per allunyar la precarització que ens envolta.

Yolanda Calvo, Secretaria d'Ocupació i Formació

Un any més el mercat laboral illenc continua amb la forta dependència del sector serveis

03.10.2017.

Des de CCOO reclamen una negociació col·lectiva que permeti la regulació de les càrregues de feina, el volum de les plantilles i l’actualització dels salaris d’acord amb la nova situació econòmica que vivim.

Silvia Montejano, firmando acuerdo del convenio

CCOO firma una subida salarial del 17% para los próximos 4 años en el Convenio de Hostelería de las Islas Baleares

28.09.2017.

El sindicato ha firmado hoy el acuerdo que incluye garantía de aplicación del Convenio en las externalizaciones y las subcontratas.

Silvia Montejano, Secretaria General de la Federación de Servicios de CCOO de les Illes Balears

LA LUCHA DE LAS CAMARERAS DE PISOS

17.08.2017.

Artículo de Silvia Montejano, Secretaria General de la Federación de Servicios de CCOO de les Illes Balears, publicado hoy en el periódico Ultima Hora.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: