Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
Defensa el teus drets
La nova comissió executiva.

11 congrés de la Comissió Obrera de Menorca

25.03.2017.

Antonio Soria renova com a Secretari General de la Comissió Obrera de Menorca

EL EMPLEO A TIEMPO PARCIAL EN BALEARES, CUESTIÓN DE SEXO

  • 8 DE MARZO DIA INTERNACIONAL DE LA MUJER
07.03.2017.

Silvia Montejano, Secretària d'Ocupació, Formació i Joventut

Per CCOO, no hi ha més demora, és el moment de la recuperació social

02.03.2017.

CCOO no admetrà més excuses de la patronal, ni permetrà més sacrificis de la classe treballadora, ja que els beneficis que han obtingut els empresaris en els darrers anys, no han arribat als treballadors i treballadores

Silvia Montejano, Secretària d'Ocupació, Formació i Joventut

CCOO reclama als empresaris acords per a millorar l’ocupació i els salaris

26.01.2017.

CCOO de les Illes Balears demana a les patronals de les Illes arribar a acords i impulsar i reforçar la negociació col·lectiva, per tal de continuar creant ocupació, que l"ocupació sigui de qualitat i, ja de manera inajornable, un augment significatiu dels salaris.

El 2017 ha d’esser l’any de la recuperació social i econòmica dels treballadors i treballadores de les Illes

29.12.2016.

CCOO de les Illes fa la valoració del que ha estat l’any que s’acaba i exposa les línies de feina que emmarcaran el proper 2017 on es centrarà, des del diàleg i la mobilització, en la recuperació dels drets furtat i donar continuïtat a la lluita contra la precarietat.

Tríptico informativo para intervenir en riesgos psicosociales

02.12.2016.

"Conseguir una organización del trabajo más saludable, justa y democrática, a través de la intervención frente a los riesgos psicosociales"

Unai Sordo, propuesto para Secretario General de CCOO

Toxo propone a Unai Sordo como candidato a la secretaría general de CCOO

11.03.2017.

Previamente ha consultado con todas las organizaciones y ha recibido un apoyo unánime Toxo ha expresado también el homenaje a las víctimas y familiares de los atentados del 11M de 2004, "una fecha especial, grabada para siempre en la memoria de este país",

Imatge de la presentació

José Luis García es presenta com a candidat a Secretari General de CCOO de les Illes Balears

06.03.2017.

José Luis García, actual Secretari General de CCOO de les Illes Balears, ha presentat al dia d'avui el seu projecte amb el qual optarà a l'elecció a Secretari General a l'11 Congrés de CCOO a les Illes que se celebrarà el 6 i 7 d'abril al Casal de Peguera al municipi de Calvià.

Imagen de la nueva Comisión Ejecutiva

Isabel Bernardo, nueva Secretaria General de la Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios de CCOO de les Illes Balears

21.02.2017.

En la mañana de hoy , se ha celebrado el 11º Congreso de la Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios de las Comisiones Obreras, con la participación de los delegados y delegadas de los diferentes secciones sindicales. Al acto también asistió el Secretario General Estatal de la FSS, Antonio Cabrera.

CCOO de les Illes Balears celebra la admisión a trámite por el Congreso de los Diputados de la renta mínima

02.02.2017.

La Iniciativa Legislativa Popular pretende establecer una prestación de ingresos mínimos en el ámbito de la Seguridad Social. Fue promovida por CCOO y UGT y avalada con la firma de más de 750.000 personas. Según los cálculos hechos por el sindicato, esta renta mínima podría beneficiar a 38.671 personas en las Islas Baleares.

CCOO Y UGT PRESENTAN, CONJUNTAMENTE, ALEGACIONES AL ANTEPROYECTO DE LEY DE MODIFICACIÓN DE LA LEY DE TURISMO DE LAS ISLAS BALEARES

16.01.2017.

Los Secretarios Generales de CCOO y UGT, José Luis García y Alejandro Texías, acompañados de sus homólogos en las federaciones del área de turismo, Ginés Díez y Antonio Copete, han presentado hoy en el registro de Vicepresidencia y Conselleria d"Innovació, Recerca i Turisme de les Illes Balears el documento con las alegaciones al borrador del Anteproyecto de ley de modificación de la Ley 8/2012 de 19 de julio, de turismo de les Illes Balears, relativa a la comercialización de estancias turísticas en viviendas.

Silvia Montejano, Secretària d'Ocupació, Formació i Joventut

Ja és el moment que la recuperació arribi als treballadors i a les treballadores de les Illes

04.01.2017.

CCOO demana al Govern Balear que per enguany, mitjançant el diàleg social, es continuï duent a terme accions que propiciïn la recuperació de la qualitat en l"ocupació. I ha reclamat -a través de la negociació col·lectiva i els acords bipartits- als empresaris de les illes responsabilitat, compromís i voluntat, per aconseguir la millora de les condicions laborals i salarials.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: