Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
10 Propostes Gir Social

Segons CCOO les rendes salarials augmenten un 10% entre el 2014 i el 2017

22.05.2019.

Les primeres dades de l"informe que està elaborant CCOO, apunten a una millora de la situació, especialment al període 2014/2017, on les rendes salarials augmenten al voltant del 10%, fruit de la negociació col·lectiva.

La nostra economia continua anclada en l’estacionalitat

  • Valoració de les dades EPA del I Trimestre del
25.04.2019.

Per CCOO continuem amb un model econòmic basat en serveis de baix valor productiu i concentrats en el temps, i per això es fa necessari continuar amb les polítiques que ens duguin a una economia atemporal que doni feina a la classe treballadora tot l'any.

1º de Mayo: + Derechos + Igualdad + Cohesión. Primero las Personas

  • Manifiesto 1 de Mayo
17.04.2019.

En este 1º de Mayo, Día Internacional del Trabajo, CCOO y UGT llaman a la movilización de las trabajadoras y los trabajadores para convertir este día en una jornada de reivindicación social y de defensa de los derechos de las trabajadoras y trabajadores, para luchar contra la precariedad y las desigualdades instaladas en nuestra sociedad, a favor del empleo de calidad, y para decir al gobierno que salga de las urnas que se aborde con urgencia la agenda social.

Imatge de la roda de premsa.

CCOO presenta les seves propostes de cara a les eleccions autonòmiques de maig

  • Es pot consultar el document complet.
27.03.2019.

La proposta de CCOO es fonamenta en dos pilars bàsics: per una banda la intensificació del diàleg social, i per l’altra un finançament suficient via pressuposts de l’Estat, REB, i noves figures tributàries, i té per objecte, posar els fonaments d’un model productiu que sigui inclusiu, sostenible i competitiu per poder crear ocupació de qualitat i atemporal.

Eva Cerdeirña y Yolanda Calvo

INFORME MUJER Y MERCADO LABORAL 2018

06.03.2019.

Con motivo del 8 de marzo, CCOO Illes Balears quiere denunciar la persistente discriminación, la desigualdad y las brechas de género que siguen impactando duramente sobre las mujeres.

Cartell

8 DE MARÇ IGUALTAT: CAMÍ SENSE RETORN

  • VENIU A LES CONCENTRACIÓ I A LES MANIFESTACIONS
  • CONCENTRACIÓ A PALMA A LES 11.30 H EN EL MERCAT DE L'OLIVAR DE PALMA
  • MANIFESTACIÓ A PALMA, EIVISSA I MAÓ A LA TARDE
28.02.2019.

Clicant la notícia, podeu accedir a més informació.

Cartell CCOO 8M

Igualdad, camino sin retorno

  • Puedes consultar la Gaceta Sindical sobre el 8M.
27.02.2019.

Yolanda Calvo, Secretària d'Ocupació i Formació.

Amb l'inici oficial de la temporada turística milloren les dades

06.05.2019.

Encara que les dades son positives, CCOO exigeix continuar fent feina perquè els treballadors i les treballadores de les illes puguin tenir llocs de feina estables i de tot l'any sense tenir en compte el moment de l"any en que ens hi trobem

José Luis Garcías

1 de Maig, CCOO exigeix millors salaris i millor ocupació

23.04.2019.

En roda de premsa conjunta amb els altres sindicats, José Luis García, Secretari General de CCOO de les Illes Balears ha manifestat que l'1 de Maig d'enguany estarà marcat per l'exigència de recuperació econòmica i de drets a tots els partits polítics i, també, a les patronals.

Drets pel dia de la votació

¿Trabajas el 28 de abril? No dejes de ir a votar CONOCE TUS DERECHOS

16.04.2019.

Con motivo de las elecciones generales del 28 de abril, resumimos el artículo 13 del Real Decreto 605/1999 donde se recogen los derechos de los trabajadores y trabajadoras para que, sea cual sea su horario, puedan acudir a las urnas a ejercer su legítimo derecho al voto sin perder salario. Dicha norma establece las condiciones mínimas que cada comunidad autónoma debe respetar, concretar y en todo caso mejorar mediante decreto.

Yolanda Calvo, Secretària d'Ocupació i Formació.

L’ESTACIONALITAT DE LA NOSTRA ECONOMIA CONDICIONA LA CONTRACTACIÓ INDEFINIDA.

02.04.2019.

Si volem avançar cap a una economia moderna hem de sortir d’aquesta economia de país en vies de desenvolupament que concentra la feina només en un període de temps.

fotografia de la presentació

Neix la Plataforma per la Democràcia amb l"objectiu de frenar els discursos d’odi i l’extrema dreta

15.03.2019.

Avui divendres s"ha presentat en societat la Plataforma per la Democràcia, una plataforma d’entitats socials de les Illes Balears de tota mena, amb una preocupació compartida: la preocupació pels autoritarismes que recorren el món i també la nostra realitat més immediata, i les polítiques i discursos d’odi.

Yolanda Calvo, Secretària d'Ocupació i Formació.

CONTINUA LA BRETXA EN LA CONTRACTACIÓ FEMENINA

  • Valoració de les dades d'atur i afiliació a la Seguretat Social
04.03.2019.

Del total d'aturats d'aquest mes de febrer el 57,13 % correspon a les dones, i són les que més contractes temporals i a jornada parcial signan.

Foto Concentración 8M 2018 Palma

CCOO convoca paros laborales para impulsar el 8 de marzo

27.02.2019.

CCOO hace un llamamiento a la participación en la jornada de movilización social del 8 de marzo. Para ello el sindicato ha convocado paros laborales parciales en el conjunto de las empresas y administraciones públicas con una duración de dos horas. Paralelamente en algunos sectores por circunstancias específicas, se han convocado paros de mayor duración. Con estos paros, CCOO quire impulsar una gran movilización social, que las calles se llenen de mujeres y hombres contra la desigualdad y contra la violencia de género.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: