Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
Es el momento EESS 2018

CCOO exigeix la renovació i l"enfortiment del sector industrial illenc

05.11.2018.

Per a CCOO, no podem permetre casos com el de l'empresa CEMEX que amb la seva decisió unilateral de tancament contribueix a afeblir la nostra economia i a continuar amb una economia fortament estacionalitzada.

Yolanda Calvo, Secretària d'Ocupació i Formació.

Per CCOO, la nostra economia no es pot permetre 33.280 contractes temporals

  • Valoració dades atur i afiliació a la seguretat social del mes de setembre.
02.10.2018.

Encara que augmenta la contractació indefinida, 33.280 contractes temporals suposen un nombre molt elevat per la nostra economia. Per això demanam augmentar la contractació indefinida i que sigui de tot l'any i de jornada sencera.

Imagen manifestación

Objetivo conseguido: Las Mutuas deberán reconocer las enfermedades profesionales de las camareras de pisos

30.08.2018.

Hoy se ha retomado la "MESA POR LA CALIDAD EN EL EMPLEO EN EL SECTOR DE LA HOSTELERÍA", cuyo desarrollo se vio interrumpido tras la moción de censura del pasado mes de junio provocando un cambio de gobierno y en las instituciones.

ÉS EL MOMENT DE CREAR LLOCS DE TREBALL ESTABLES I DE TOT L'ANY

  • Valoració dades atur registrat i afiliació a la Seguretat Social de Juliol de 2018.
02.08.2018.

Per CCOO, cal aprofitar la conjuntura econòmica per orientar el nostre model productiu cap a la creació d'ocupacions estables i de tot l'any.

CCOO valora de manera molt positiva l"aprovació de la Llei de Promoció de la Seguretat i Salut en el Treball a les Illes Balears

24.07.2018.

Aquesta Llei recull la posada en marxa de l’Institut Balear de Salut Laboral (IBASAL), que és una de les reivindicacions històriques de CCOO.

Imagen de rueda de prensa

CCOO aboga por un "envejecimiento activo" que maximice las potencialidades de las personas mayores

19.07.2018.

En la sede de CCOO de les Illes Balears, se ha presentado, en el día de hoy, el “Informe del Observatorio Social de las Personas Mayores para un envejecimiento activo”.

AENA permite la precariedad laboral comprometiendo la seguridad de los pasajeros

13.07.2018.

La huelga, con carácter indefinida, en el Aeropuerto de Ibiza tiene su inicio previsto a partir del 20 de julio de las 00.00 horas.

Malgrat les dades positives de l'EPA d'aquest trimestre, CCOO alerta de la possibilitat de la cronificació de la pobresa

25.10.2018.

Des de CCOO exigim un augment de salaris via negociació col·lectiva i una millora de les proteccions socials per revertir aquesta situació de desigualtat i pobresa que ens envolta.

És el moment de que tothom pugui tenir un lloc de feina estable i de tot l'any

04.09.2018.

Des de CCOO demanem una millora en la contractació amb contractes indefinits de tot l’any i jornada sencera, i un augment dels salaris d’acord al bon moment econòmic que vivim segon les xifres macroeconòmiques que manejam.

Lola Santillana

RETOS DE LAS ENERGÍAS RENOVABLES COMO FUENTE DE EMPLEO DE CALIDAD

07.08.2018.

Artículo de Lola Santillana, Secretaria de Empleo y Cualificación Profesional de la Confederación Estatal de CCOO, publicado en Diario de Mallorca.

Imagen de la negociación.

Acuerdo histórico en el Convenio de limpieza de edificios y locales de baleares

31.07.2018.

Entrada la madrugada, y tras más de 12 horas de intensa negociación, se alcanzo un principio de acuerdo entre CCOO y las patronales del sector de Limpieza de Edificios y Locales; y se desconvoca, por parte de CCOO, la huelga indefinida que debía dar inicio mañana día 1 de agosto

HEM DE CERCAR NOUS LLOCS DE FEINA QUE DONIN ESTABILITAT I CONTINUÏTAT ALS TREBALLADORS I LES TREBALLADORES

  • Valoració dades EPA II Trimestre 2018
26.07.2018.

Des de CCOO, demanem posar fi a l'estacionalitat i la temporalitat de la contractació cercant nous llocs de feina com pot ser el sector de les energies renovables que, segons l'informe que vàrem presentar ahir, pot crear més de 10.000 llocs de feina de tot l'any i de qualitat.

Desconvocada la huelga del personal de seguridad en el aeropuerto de Ibiza

19.07.2018.

La Empresa Trablisa se compromete a ratificar los acuerdos reconocidos con la anterior empresa adjudicataria del servicio.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: