Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
10 Propostes Gir Social

Es el momento de cambiar las reglas

05.10.2018.

Cambiar las reglas para hacer realidad el Trabajo Decente hoy, supone para CCOO: Empleo de calidad para todas y todos, salarios dignos, condiciones de trabajo justas, protección social y un sistema público de pensiones fuerte y sostenible y acabar con las brechas de género

Silvia Montejano, Secretària d'Ocupació, Formació i Joventut

La prolongació de la temporada turística es fonamenta únicament en la contractació temporal

02.12.2016.

CCOO lamenta que en lloc de allargar les contractacions més estables s’hagi apostat novament per les contractacions temporals per finalitzar la temporada turística i demana que a la campanya nadalenca es respectin les condicions de feina establertes als convenis col·lectius de referència.

Silvia Montejano, Secretària d'Ocupació, Formació i Joventut

Per CCOO el model de creixement econòmic no és sostenible socialment

03.11.2016.

Amb una previsió de creixement del 4% del PIB en 2016, un augment en el nombre d"afiliacions a la Seguretat Social i el descens de l'atur registrat, la recuperació econòmica no està sent efectiva per a la cohesió social, ja que segueixen augmentant les dificultats econòmiques de les famílies.

Francesc Mellado, Secretari de Comunicació, Institucional i Serveis

CCOO reclama un repartiment just dels beneficis empresarials que vengui de la mà d'increments salarials

04.10.2016.

CCOO denuncia que, amb una excel·lent temporada turística, no s’ha produït un repartiment equitatiu dels beneficis empresarials, ni s’ha millorat les condicions de feina, i emplaça als empresaris que, via negociació col·lectiva, s’incrementin els salaris i es millorin les condicions de feina.

Silvia Montejano

Per CCOO, malgrat les bones xifres, no es compleixen les expectatives d'ocupació

04.04.2016.

En opinió de CCOO, es produeix un esgotament de les afiliacions a la seguretat social, probablement degut a que el nostre model de creixement és molt limitat i, per tant, és prioritari que es posin en marxa tots el recursos disponibles per a definir les mesures estructurals necessàries per abordar la transformació del model de creixement.

Silvia Montejano

És necessari crear 30.000 llocs més de feina en temporada baixa per a parlar de recuperació

02.02.2016.

L'augment de la contractació indefinida ha d"esser un dels camins que obrin la millora de la qualitat de l’ocupació. CCOO reitera la urgència d’un pacte, al marc del diàleg social, per l’ocupació que inclogui educació, competitivitat i reindustrialització.

Silvia Montejano, secretària d'Ocupació, valora les dades de l'EPA del segon trimestre 2015.

CCOO alerta que la parcialitat s'estén a la contractació indefinida

23.07.2015.

Per CCOO, la millora de l'ocupació indefinida, amb 8 de cada 10 noves ocupacions assalariades, ve de la mà de la parcialitat ja que tan sols augmenta la contractació indefinida a temps parcial mentre els treballs estables a jornada completa redueixen el seu volum.

Silvia Montejano valora les xifres d'atur i d'afiliació del mes de maig.

CCOO: "Ja és ben hora que la recuperació arribi als treballadors i als aturats"

02.06.2015.

CCOO demana al nou govern unes polítiques que donin estabilitat i qualitat a l'ocupació alhora que propicien la recuperació del poder adquisitiu dels treballadors, i mesures que permetin augmentar la protecció dels desocupats, com ara una renda mínima garantida, així com millores en la cobertura de les prestacions.

Yolanda Calvo, Secretària d'Ocupació i Formació.

Per CCOO és urgent repartir beneficis entre la classe treballadora

04.05.2018.

Ja és l"hora de repartir la riquesa generada pels treballadors i treballadores gràcies a la seva feina perquè si aquest repartiment no es produeix, des de CCOO farem les mobilitzacions que calguin per aconseguir-ho.

CCOO es congratula de l'acceptació de les seves propostes en la Comissió Tripartida de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

28.11.2016.

Per CCOO donar continuïtat al Pla de lluita contra l'explotació laboral i vigilar les condicions laborals del sector de neteja són matèries prioritàries per a la programació d'inspecció del proper any.

Silvia Montejano, Secretària d'Ocupació, Formació i Joventut

Malgrat la millor temporada turística mai viscuda, les xifres d'atur són encara preocupants

27.10.2016.

Un cop més s'ha perdut l"oportunitat de millorar la qualitat de l’ocupació. En aquest sentit, CCOO ha reclamat als empresaris voluntat per a millorar les condicions de feina dels treballadors i treballadores.

Silvia Montejano

Ja és l'hora de recuperar ocupació, salaris i drets

  • Dades EPA I Trimestre 2016
28.04.2016.

Segons l’EPA en el primer trimestre de l’any 2016 l’atur afecta a 110.800 persones, per CCOO seria necessari reduir la desocupació en 50.000 persones durant l’hivern per apropar-nos a les xifres anteriors a la crisi.

Silvia Montejano

Per CCOO és necessari escometre reformes estructurals per aconseguir ocupació de qualitat

02.03.2016.

Cal posar en marxa les meses tècniques encarregades de desenvolupar el Pacte per la competitivitat, l"Ocupació de qualitat i el Progrés Social.

El "sol i platja" no és suficient per a crear ocupació

22.10.2015.

89.500 aturats deixen palesa que cal superar el nostre model productiu per aconseguir baixar la taxa d'atur a nivells anteriors a la crisi. Per la qual cosa, és del tot necessari la implicació dels agents social i econòmics i l'administració en un nou pacte per la productivitat, l'ocupació i la protecció social.

Silvia Montejano valora les xifres d'atur i afiliació del mes de juny.

El descens de l'atur és insuficient i la contractació, precària

02.07.2015.

Al llarg del mes de juny s'han registrat a les Illes un total de 55.462 contractes dels quals el 91,6% són temporals i només el 8,4% són indefinits. CCOO demana al nou govern un canvi de 180 graus per tal de revertir de manera ferma i progressiva l'herència de la precarietat laboral.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: