Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
10 Propostes Gir Social

dimecres 3 de juny de 2015

El 18 de juny, sessió informativa sobre "Dones, ocupació, condicions de treball i salut"

L'objectiu de la sessió és reflexionar sobre com ha de donar-se la incorporació de la perspectiva de gènere en la prevenció a les empreses.

El pròxim 18 de juny el Gabinet de Salut Laboral i la Secretaria de Política Social i Igualtat han organitzat una sessió informativa sobre "DONES, OCUPACIÓ, CONDICIONS DE TREBALL I SALUT" en la que la tècnica d'ISTAS Montse López serà l'encarregada d'impartir els continguts. 
 
L'objectiu de la sessió és reflexionar sobre com ha de donar-se la incorporació de la perspectiva de gènere en la prevenció a les empreses; identificar els obstacles que les delegades i els delegats de prevenció es poden trobar en les possibles intervencions en aquesta matèria; i continuar avançant en la defensa de millors condicions de treball i salut de les dones garantint els drets laborals i la igualtat entre dones i homes.
 
La sessió se celebrarà el dia 18 de juny en horari  d'11 a 14.30h a la sala groga del primer pis de la seu de CCOO a Palma (c/ de Francesc de Borja Moll, 3).
 
Per participar en la sessió informativa s'han de fer les inscripcions per correu electrònic (mjimenez@ib.ccoo.es) o per telèfon  (971 72 60 60 / 971 17 09 88) indicant nom, llinatges, telèfon de contacte i empresa en què treballa.

(Disposau del programa adjuntat a sota d'aquesta informació)

El 18 de juny, sessió informativa sobre "Dones, ocupació, condicions de treball i salut"

dimecres 3 de juny de 2015

Documents relacionats

Programa de la sessió informativa.

Àrees temàtiques relacionades

Informació - Notícies