Comissions Obreres de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears
Campanya eleccions sindicals
La secretària general, Katiana Vicens, valora els resultats electorals.

Un cop ha parlat la ciutadania, és responsabilitat de l'esquerra formar govern

25.05.2015.

Per CCOO de les Illes Balears, el canvi de paradigma polític s'ha de fonamentar en el diàleg i el consens, la recuperació de drets perduts, una recuperació econòmica equitativa i la cobertura als sectors socials més desafavorits

Landaburu, Valcaneras, Vicens i Bravo en la roda de premsa d'aquest dijous.

CCOO de les Illes Balears i la Unió d'Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors (UATAE) signen un Acord d'associació

21.05.2015.

CCOO de les Illes Balears i la Unió d'Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors (UATAE) han donat una passa endavant en la defensa dels interessos del col·lectiu d'autònoms, que a les Balears se xifra en 84.444 persones.

Permisos laborals per exercir el dret al vot en les eleccions del 24 de maig

18.05.2015.
El proper diumenge 24 de maig hi haurà eleccions municipals i autonòmiques.

Els treballadors i treballadores que el diumenge no gaudeixin del descans setmanal i siguin membres de les meses electorals, tindran dret a un permís retribuït durant el dia de la votació.

Comunicat conjunt CEOE, CEPYME, CCOO i UGT

13.05.2015.

Principi d'acord entre les organitzacions sindicals CCOO i UGT i empresarials CEOE i CEPYME per a la signatura d'un nou Acord per l'Ocupació i la Negociació Col·lectiva per als anys 2015, 2016 i 2017.

CCOO i Guanyem coincideixen respecte als serveis públics i a la defensa dels treballadors

14.05.2015.
Katiana Vicens i Manel Carmona en la reunió del divendres 15 de maig.

Continuant amb la ronda de trobades de CCOO amb els partits polítics que concorren a les eleccions autonòmiques, aquest proppassat divendres ha estat el torn de Guanyem Mallorca, amb Manel Carmona al capdavant.

Reunió amb MÉS per Mallorca

07.05.2015.
Trobada d'aquest dijous, inici de la campanya electoral, entre CCOO i MËS a la seu del sindicat.

En la ronda de trobades amb els partits polítics que es presenten a les eleccions autonòmiques, avui dematí s'han reunit a la seu de CCOO de les Illes Balears la secretària general Katiana Vicens i els membres del Secretariat de CCOO Illes, amb Biel Barceló, cap de llista al Parlament per MÉS per Mallorca, i altres membres de la llista al Consell Insular de Mallorca.

Per CCOO, "no es pot créixer a costa de salaris baixos i condicions laborals precàries"

05.05.2015.
Silvia Montejano, secretària d'Ocupació, valora les dades d'atur publicades aquest dimarts.

Per CCOO, tot i que l'ocupació és més activa aquest mes d'abril, s'ha de posar l"accent en el tipus de contractació, i en aquest sentit cal destacar que el 86,6% són contractes temporals. Segons la secretària d’Ocupació, Silvia Montejano, "continuam amb la dinàmica de la temporalitat" ja que els treballadors només tenen un "petit respir" aquests mesos de temporada però segueixen "sotmesos a salaris baixos i a condicions laborals precàries", afirma.

Trobada amb Podem

06.05.2015.
Reunió entre CCOO i Podem per conèixer les propostes per a les eleccions autonòmiques.

A l'horabaixa d'ahir es reuniren a la seu de CCOO de Palma representants del secretariat de la Comissió Executiva de CCOO Illes Balears, encapçalats per la secretària general, Katiana Vicens, amb el candidat a la presidència del Govern de Balears per Podem, Alberto Jarabo.

CCOO, CSI-F i UGT aconsegueixen un acord de carrera professional per al personal no sanitari i millores per al personal sanitari de l'IB-SALUT

  • Proposaran la desconvocatòria de vaga de cinc dies prevista per aquest mes de maig
05.05.2015.

Després de l'anunci del calendari de mobilitzacions i de la convocatòria de vaga de cinc dies, els sindicats CCOO, CSI-F i UGT aconsegueixen un acord de carrera professional per al personal no sanitari i s'aconsegueix millorar la carrera professional per al personal sanitari, que va ser signada pels sindicats corporatius en la Mesa Sectorial del dia 22 d'abril.

La nova Executiva de la Secció Sindical territorial de CCOO-Endesa.

Guillermo Sastre Bauzá, nou secretari general de la Zona Insular Balear de CCOO Endesa

28.05.2015.

Dimarts passat dia 26 es va celebrar, als locals de la Confederació de CCOO Illes Balears, la IV Conferència de la Zona Insular Balear de CCOO Endesa dins el procés de renovació dels càrrecs.

Campanya #UErfanos

No permetis que l'Europa dels valors s'enfonsi en el Mediterrani

21.05.2015.

Campanya de la Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat

Entrevista entre CCOO i Proposta per les Illes (PI)

22.05.2015.
Reunió mantinguda entre CCOO i el PI l'horabaixa d'aquest dijous a la seu de CCOO.

En la darrera de les reunions programades amb partits polítics que es presenten a les eleccions autonòmiques, CCOO i el PI mantingueren una entrevista en què es va destacar, fonamentalment, del text de les 24 propostes de CCOO de cara a les eleccions del proper diumenge 24 de maig, l'apartat que fa referència a la creació d"ocupació.

Antonio Soria, elegit nou secretari general de la Comissió Obrera de Menorca

19.05.2015.
Antonio Soria és el nou secretari general de la Comissió Obrera de Menorca.

Procedent de la Federació de Serveis, Soria va ser escollit per màxim consens: vint vots a favor i cap en contra

CCOO convoca concentracions davant l'Ajuntament de Manacor per a protestar per la situació dels treballadors de neteja viària de Lumsa

18.05.2015.
La primera de les protestes ha tingut lloc aquest dimarts. Demà continuaran amb les mobilitzacions.

La Federació de Construcció i Serveis de CCOO Illes Balears ha convocat concentracions entre les 10 i les 11 hores del matí dels dies 19, 20, 21 i 22 de maig davant l'Ajuntament de Manacor, per a protestar per la situació dels empleats de l'empresa adjudicatària de la neteja viària d'aquest municipi, Lumsa.

CCOO considera una victòria dels treballadors que els grups parlamentaris presentin de forma unitària al Congrés les esmenes que anul·len la privatització del Registre Civil

15.05.2015.
Vicens mostra la seva satisfacció davant els mitjans en els Jutjats de sa Gerreria, a Palma.

La secretària general, Katiana Vicens, ha destacat que "haurà estat una gran victòria de tots els que hem lluitat contra l'intent de privatitzar un servei públic indispensable com és el Registre Civil, una victòria dels treballadors, de la ciutadania i del servei públic".

Desconvocada la vaga prevista per avui 11 de maig al ferrocarril de Sóller

  • El Comitè de Vaga del Ferrocarril de Sóller desconvocà aquest divendres passat la vaga prevista per avui, dia des Firó a la localitat
11.05.2015.

El contingut de l'acord entre empresa i treballadors recull un pla que consolida l'ocupació estable, es garanteix una ocupació mínima anual de set mesos als treballadors amb contractes fixos-discontinus, a més d'un pla de seguretat vial i s'aconsegueix atenuar les conseqüències de les modificacions implantades en el personal de moviment (tren i tramvia).

Després de la igualtat legal, ha d'arribar la igualtat real

08.05.2015.
Participants en la jornada amb el cartell de la campanya de CCOO en defensa dels drets LGTBI.

CCOO ha celebrat una jornada formativa com a primer pas per identificar les situacions discriminatòries que pateix el col·lectiu LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals) en el món laboral.

Ocupació Lliure de LGTBifòbia

  • #CCOOcontralaLGTBifobia
07.05.2015.
Executiva confederal de CCOO de les Illes Balears amb el cartell de la campanya.

CCOO engega una campanya per l'Ocupació lliure de LGTBifòbia

Comença la ronda amb els partits polítics per donar a conèixer les propostes de CCOO

28.04.2015.
Foto de la reunió

A la primera reunió amb el PSIB-PSOE, es presentaren les 24 propostes per al 24 de maig, que el sindicat ha elaborat per donar a conèixer als partits polítics i a la societat en el seu conjunt amb vista a les eleccions autonòmiques.